Catering bestellen? Bel direct 06 - 29 86 07 74

BBQ Deventer

BBQ Deventer

Of het nu zomer of winter is, niets is gezelliger dan een barbecue. Gaat u aan de BBQ in Deventer, dan kan Catering Olst u de enige echte BBQ ervaring leveren. Wij nemen u alle BBQ catering uit handen, zodat u volop kunt genieten van wat echt telt: de familie, de vrienden, de gasten en de sfeer. Ontdek hier snel onze aangepaste BBQ menu’s. Samen met u maken wij een feest van uw BBQ in Deventer.

Onze menu’s voor uw BBQ in Deventer

Voor uw BBQ in Deventer bieden wij 4 keuzemenu’s aan: 3 barbecue vleesmenu’s en een barbecue vismenu. Op het eerste menu staan 2 kipsatés, een braadworst, een hamburger en een speklap. U kunt er al van genieten vanaf 9,95 euro per persoon. Bij het tweede menu (€10,95 p/p) worden de kipsatés aangevuld met karbonade, spareribs en een shashlick. Het grootste vleesmenu (€12,95 p/p) voegt daar nog een filet lapje aan toe. Het rijke vismenu (€16 p/p) omvat niet alleen een zalmmoot, een kabeljauwfilet en een pangasiusfilet, maar ook nog gamba’s en garnalen.

Uw BBQ in Deventer compleet maken?

Onze menu’s worden altijd royaal aangevuld met sauzen, stokbrood, kruidenboter en een frisse salade. U kunt daarbij kiezen uit salades met rund, zalm of aardappelen. Catering Olst biedt u zo een BBQ totaalpakket, waarbij een volledige barbecue catering kant-en-klaar geleverd wordt: in een en dezelfde moeite, voor een en dezelfde prijs.

Contacteer Catering Olst voor uw BBQ in Deventer

Wilt u uw BBQ in Deventer bestellen bij Catering Olst? Bel 06 29860774 of vul ons online bestelformulier in. Onze prijzen zijn geldig voor groepen vanaf 12 personen, maar natuurlijk kunnen wij ook kleinere partijen bedienen. Schroom niet en contacteer ons gerust voor meer informatie. See you at the BBQ.

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 29 86 07 74
0570 - 54 71 89
cateringolst@outlook.com