Catering bestellen? Bel direct 06 - 43 61 42 72

Catering Olst

Catering Olst: voor catering en partyverhuur

Geeft u een feest en wilt u graag de catering op locatie laten verzorgen door een professionele cateraar? Met de heerlijke gerechten en mogelijkheden van Catering Olst gooit u ongetwijfeld hoge ogen. Verras uw gasten met heerlijke broodjes en soepen, een uitgebreid buffet of een volledig verzorgde barbecue. Wij kunnen het allemaal voor u regelen én we zijn zeer flexibel wat betreft dieetwensen! Of u nu zoutloos, vegetarisch of halal wilt eten, wij zorgen dat het voor u goed geregeld is. Met onze catering in Olst zorgen we er tevens voor dat het buffet of de hapjes altijd perfect zijn afgestemd op het soort feest en de gasten. In goed overleg zorgen wij dat u exact krijgt wat u wenst.

Catering Olst verzorgt al jaren de catering voor bruiloften, feesten, bedrijfsfeesten, tentfeesten, tuinfeesten, barbecues en meer in de wijde omgeving. Dus wat voor feest u ook geeft, Catering Olst staat voor u klaar met een ruime mogelijkheden en veel flexibiliteit!

Wat heeft Catering Olst mij te bieden?

Sinds 2014 maken wij vol overgave en met passie de heerlijkste gerechten en schotels voor onze klanten. Onze prijs-kwaliteitsverhouding is zeker goed en we zijn erg flexibel. Aanpassingen in schotels zijn mogelijk en alles wordt altijd vers door onze koks klaargemaakt. Catering Olst is één van de betere cateraars in de omgeving, wij regelen alles voor u van A tot Z indien gewenst. We bezorgen uw bestelling, komen op locatie het hele buffet verzorgen en klaarzetten, kunnen u voorzien van partyverhuur, de lege schalen e.d. weer ophalen en meer.

Waar kan ik uit kiezen?

Catering Olst is een full service cateraar waarbij u terecht kunt voor vele verschillende soorten gerechten en hapjes. U kunt uit onderstaande kiezen bij Catering Olst wanneer u een menu wilt samenstellen of kiezen:

U bent vrij om verschillende gerechten en menu’s met elkaar te combineren en om geheel zelf een eigen menu samen te stellen. Wij passen ons makkelijk aan en denken graag met u mee, zodat u een mooie variatie in hapjes en gerechten aan uw gasten kunt opdienen. Naast het samenstellen van een persoonlijk arrangement kunt u ook bij ons een door ons samengesteld standaard arrangement bestellen. Wij hebben de inhoud van een barbecuepakket of hapjesschaal dan al zorgvuldig voor u samengesteld. Op deze manier kunt u snel een mooi menu bestellen wanneer u wilt.

Partyverhuur

Naast onze cateringservice in Deventer kunt u ook bij ons terecht voor partyverhuur voor uw feesten en partijen. Bij Catering Olst kunt u terecht voor de verhuur van:

Voor meer informatie over onze verhuurservice neemt u gerust contact met ons op.

Bestellen bij Catering Olst

Wilt u een bestelling plaatsen bij Catering Olst? Zowel voor catering als voor de partyverhuur kunt u ons altijd mailen en bij spoed is het verstandig om direct te bellen. U kunt ons altijd benaderen voor meer informatie of voor het verkennen van uw mogelijkheden. We helpen u in ieder geval graag om van uw gelegenheid wat moois (en lekkers) te maken!

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 43 61 42 72
info@cateringolst.nl