Catering bestellen? Bel direct 06 - 43 61 42 72

Catering Twello

Catering Twello

Binnenkort een feestje op de planning staan in omgeving Twello? Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, geslaagd-feestje, bruiloft of andere gelegenheid, u kunt de catering in Twello overlaten aan Catering Olst. Sinds 2014 maken wij vol overgave en met passie de heerlijkste gerechten en schotels voor onze klanten. Onze prijs-kwaliteitsverhouding is zeker goed en we zijn erg flexibel. Aanpassingen in schotels zijn mogelijk en alles wordt altijd vers door onze koks klaargemaakt. Catering Olst is één van de betere cateraars in de omgeving, wij regelen alles voor u van A tot Z indien gewenst. We bezorgen uw bestelling, komen op locatie het hele buffet verzorgen en klaarzetten, kunnen u voorzien van partyverhuur, de lege schalen e.d. weer ophalen en meer.

Onze arrangementen

Bij Catering Olst kunt u terecht voor zeer diverse menu’s en een ruim assortiment dranken. U kunt geheel zelf een menu samenstellen en kiezen voor:

Wij zijn een flexibele cateraar die openstaat voor afwijkende wensen van onze standaard samenstellingen. Denk aan de mogelijkheid om alles zoutloos te bestellen, menu’s geheel vegetarisch te krijgen of alleen maar hallal gerechten te ontvangen. U noemt het en wij doen ons best om alles helemaal goed en naar wens voor u voor elkaar te krijgen.

Ons party verhuur assortiment

Wat is een feest of evenement zonder gepaste aankleding? Niet wat het had kunnen zijn in ieder geval! Een mooie, grote partytent met nette statafels met rok zetten gelijk de toon en zorgen er direct voor dat de omgeving al op een eventlocatie begint te lijken. Catering Olst helpt u daar graag bij door mooie, kwalitatieve materialen te verhuren ter aankleding van uw feestlocatie.

Dus bent u nog op zoek naar aankleding voor uw feest, evenement of beurs? Bij Catering Olst kunt u terecht voor de volgende party verhuur:

Wat betreft de aantallen kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij zijn een flexibele organisatie en kunnen altijd kijken wat we verder nog voor u kunnen betekenen rondom uw evenement indien gewenst.

Direct catering in Twello bestellen

Heeft u interesse in onze catering- en/of partyverhuurservice? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen om uw wensen door te geven. Overleg is altijd mogelijk en we denken graag met u mee. Wij leveren zowel catering aan huis als bij een bedrijfspand of andere locatie. U kunt ons altijd even bellen en een offerte aanvragen. . Wij zijn goed bereikbaar per telefoon en mail. Samen zorgen we ervoor dat de catering voor uw gelegenheid helemaal naar wens is!

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 43 61 42 72
info@cateringolst.nl