Catering bestellen? Bel direct 06 - 43 61 42 72

Catering Heino

Catering Heino

Heeft u behoefte aan een cateraar in Heino of omstreken? Cateringbedrijf Catering Olst komt graag voor u de catering in Heino verzorgen. Wij verzorgen uw catering van belegde broodjes tot complete barbecues. De mogelijkheden bij ons zijn zeer breed. Wij kunnen veel voor u regelen en zijn zeer flexibel omtrent dieetwensen. ! Of u nu zoutloos, vegetarisch of halal wilt eten, wij zorgen dat het voor u goed geregeld is. Met onze catering in Heino zorgen we er tevens voor dat het buffet of de hapjes altijd perfect zijn afgestemd op het soort feest en de gasten. In goed overleg zorgen wij dat u exact krijgt wat u wenst.

Catering Olst verzorgt al jaren catering in Deventer en de wijde omgeving voor bruiloften, feesten, bedrijfsfeesten, tentfeesten, tuinfeesten, barbecues en meer. Dus wat voor feest u ook geeft, Catering Olst staat voor u klaar met een ruim keuzemenu!

Uw keuzes

Bij Catering Olst kunt u terecht voor zeer diverse menu’s en een ruim assortiment dranken. U kunt geheel zelf een menu samenstellen en kiezen voor:

Ons aanbod is zoals u ziet zeer divers. U kunt hapjesschalen en opgemaakte salades bij ons bestellen voor een feestje, maar we kunnen ook een hele barbecue of ander soort buffet voor u op tafel zetten. We zijn erg flexibel in de mogelijkheden en denken graag met u mee. Heeft u bepaalde dieetwensen of te maken met allergieën? Laat het ons weten, wij houden rekening met zoutloos, vegetarisch en halal wensen.

Aankleding voor elke gelegenheid

Catering Olst verhuurt ook verschillende materialen voor uw gelegenheid. Zo kunt u bij ons naast catering in Heino ook terecht voor de huur van tafels en banken, partytenten, buffettafels en statafels (met hoes). Ideaal voor als u uw huis of locatie in zijn geheel wilt omtoveren tot een echte feestlocatie. Met onze materialen kunt u een compleet andere sfeer creëren of slecht met een paar tafels en banken voor een feestelijke uitstraling zorgen. Een witte partytent of strakke zwarte statafels kunt u inzetten voor vele diverse evenementen of bijeenkomsten. Van een bruiloft tot verjaardag en van een bedrijfsfeest tot een uitvaart. Of u nu een jubileum of receptie heeft, onze party verhuur in Olst is geschikt voor al uw feesten en andere bijeenkomsten. Met gepaste aankleding zet u direct de toon voor uw evenement en wij helpen u daar graag bij.

Voor meer informatie over onze verhuurservice kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ook partymateriaal bij ons huren wanneer u geen catering afneemt.

Een bestelling plaatsen?

Wilt u graag de catering in Heino door Catering Olst laten verzorgen? Dan heeft u een goede keuze gemaakt! Wij helpen u ontzettend graag om uw gelegenheid helemaal af te maken met heerlijke hapjes, gerechten of een totaalpakket, precies zoals u het wilt. We kunnen veel voor u betekenen, dus vraag gerust naar de mogelijkheden. Geef uw wensen telefonisch of per mail aan ons door, dan zullen we vervolgens contact hebben over de definitieve bestelling en hier afspraken over maken. Wij voorzien u graag in catering en partyverhuur!

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 43 61 42 72
info@cateringolst.nl