Catering bestellen? Bel direct 06 - 43 61 42 72

Catering Wijhe

Catering Wijhe

Geeft u een feest en wilt u graag de catering in Wijhe laten verzorgen door een professionele cateraar? Met de heerlijke gerechten en mogelijkheden van Catering Olst gooit u ongetwijfeld hoge ogen. Verras uw gasten met heerlijke broodjes en soepen, een uitgebreid buffet of een volledig verzorgde barbecue. Wij kunnen het allemaal voor u regelen én we zijn zeer flexibel wat betreft dieetwensen! Of u nu zoutloos, vegetarisch of halal wilt eten, wij zorgen dat het voor u goed geregeld is. Met onze catering in Wijhe zorgen we er tevens voor dat het buffet of de hapjes altijd perfect zijn afgestemd op het soort feest en de gasten. In goed overleg zorgen wij dat u exact krijgt wat u wenst.

Waarvoor kunt u bij Catering Olst terecht?

Wij hebben een aantal standaard arrangementen zoals de barbecue-vleespakketten en het stamppotbuffet, maar u kunt bij ons altijd uw persoonlijke wensen aangeven en zo samen met ons een persoonlijk arrangement samenstellen. Bij Catering Olst kunt u geheel zelf een menu samenstellen of een door ons samengesteld pakket kiezen uit één of meer van onderstaande keuzes:

Catering op maat

Catering Olst is een full service cateringbedrijf. Wij zijn met catering en party verhuur actief in een grote regio. Sinds 2014 maken wij vol overgave en met passie de heerlijkste gerechten en schotels voor onze klanten. Onze prijs-kwaliteitsverhouding is zeker goed en we zijn erg flexibel. We hebben een zeer breed aanbod aan catering waar u gebruik van kunt maken. U kunt hapjesschalen en opgemaakte salades bij ons bestellen voor een feestje, maar we kunnen ook een hele barbecue of ander soort buffet voor u op tafel zetten. We zijn erg flexibel in de mogelijkheden en denken graag met u mee. Heeft u bepaalde dieetwensen of te maken met allergieën? Laat het ons weten, wij houden rekening met zoutloos, vegetarisch en halal wensen.

Voor iedere gelegenheid party verhuur

Wilt u uw huis of locatie omtoveren tot een echte eventlocatie en een compleet andere sfeer creëren of slecht met een paar tafels en banken een feestelijk gebeuren neerzetten? Naast catering kunt u bij Catering Olst ook terecht voor party verhuur. Een witte partytent of statafels met strakke zwarte rok kunt u inzetten voor vele diverse evenementen of bijeenkomsten. Van een bruiloft tot verjaardag en van een bedrijfsfeest tot een uitvaart. Of u nu een jubileum of receptie heeft, onze party verhuur in nabij Wijhe is geschikt voor al uw feesten en andere bijeenkomsten. Met gepaste aankleding zet u direct de toon voor uw evenement en wij helpen u daar graag bij.

Bestellen van catering in Wijhe

Wilt u graag contact met ons opnemen om te informeren naar onze cateringservice in Wijhe en omstreken? Wij zijn te bereiken op 06 43 61 42 72 en u kunt mailen naar info@cateringolst.nl. U kunt direct telefonisch uw bestelling doorgeven of bij ons langskomen om samen een arrangement samen te stellen. Contact met ons opnemen voor catering in Wijhe of elders is altijd vrijblijvend en u mag ons altijd benaderen als u vragen heeft over ons aanbod en de mogelijkheden. Wij helpen u graag aan passende catering bij uw gelegenheid!

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 43 61 42 72
info@cateringolst.nl