Catering bestellen? Bel direct 06 - 43 61 42 72

Catering Deventer

Catering Deventer

Geeft u een feest en wilt u graag de catering in Deventer laten verzorgen door een professionele cateraar? Met de heerlijke gerechten en mogelijkheden van Catering Olst gooit u ongetwijfeld hoge ogen. Verras uw gasten met heerlijke broodjes en soepen, een uitgebreid buffet of een volledig verzorgde barbecue. Wij kunnen het allemaal voor u regelen én we zijn zeer flexibel wat betreft dieetwensen! Of u nu zoutloos, vegetarisch of halal wilt eten, wij zorgen dat het voor u goed geregeld is. Met onze catering in Deventer zorgen we er tevens voor dat het buffet of de hapjes altijd perfect zijn afgestemd op het soort feest en de gasten. In goed overleg zorgen wij dat u exact krijgt wat u wenst.

Catering Olst verzorgt al jaren catering in Deventer en de wijde omgeving voor bruiloften, feesten, bedrijfsfeesten, tentfeesten, tuinfeesten, barbecues en meer. Dus wat voor feest u ook geeft, Catering Olst staat u voor u klaar met een ruim keuzemenu!

Onze arrangementen

Bij Catering Olst kunt u terecht voor zeer diverse menu’s en ruim assortiment dranken. U kunt geheel zelf een menu samenstellen en kiezen voor:

Wij hebben een aantal standaard arrangementen zoals de barbecue-vleespakketten en het stamppotbuffet, maar u kunt bij ons altijd uw persoonlijke wensen aangeven en zo samen met ons een persoonlijk arrangement samenstellen. Wij zijn een flexibele cateraar die openstaat voor afwijkende wensen van onze standaard samenstellingen. Denk aan de mogelijkheid om alles zoutloos te bestellen, menu’s geheel vegetarisch te krijgen of alleen maar hallal gerechten te ontvangen. U noemt het en wij doen ons best om alles helemaal goed en naar wens voor u voor elkaar te krijgen.

Wat heeft Catering Olst mij te bieden?

Sinds 2014 maken wij vol overgave en met passie de heerlijkste gerechten en schotels voor onze klanten. Onze prijs-kwaliteitsverhouding is zeker goed en we zijn erg flexibel. Aanpassingen in schotels zijn mogelijk en alles wordt altijd vers door onze koks klaargemaakt. Catering Olst is één van de betere cateraars in de omgeving, wij regelen alles voor u van A tot Z indien gewenst. Bezorgen, op locatie het hele buffet verzorgen en klaarzetten, u voorzien van partyverhuur, de lege schalen e.d. weer ophalen en meer.

Partyverhuur

Naast onze cateringservice in Deventer kunt u ook bij ons terecht voor partyverhuur voor uw feesten en partijen. Bij Catering Olst kunt u terecht voor de verhuur van:

Voor meer informatie over onze verhuurservice neemt u gerust contact met ons op.

Catering in Deventer bestellen

Wilt u graag catering aan huis bestellen of bij een bedrijfspand door ons de catering in Deventer laten verzorgen? Catering Olst levert zowel aan huis als aan bedrijven. U kunt ons altijd even bellen en een offerte aanvragen. Wij zijn goed bereikbaar per telefoon en mail. Contact opnemen is altijd vrijblijvend. Wij leggen u graag uit wat uw opties zijn voor uw gelegenheid als u ons de catering wilt laten verzorgen. Samen zorgen we ervoor dat de catering helemaal naar wens is!

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 43 61 42 72
info@cateringolst.nl