Catering bestellen? Bel direct 06 - 43 61 42 72

Catering Raalte

Catering Raalte

Bent u voor uw feest of ander soort gelegenheid op zoek naar een cateraar in de omgeving Raalte? Catering Olst verzorgt in de wijde omgeving kwalitatief hoogstaande catering. Onze catering in Raalte gaat van soepen, belegde broodjes en hapjes tot hele buffetten en barbecue-arrangementen. Maak kennis met onze arrangementen of stel zelf een menu samen. U kunt ons altijd inschakelen als uw cateraar voor catering in Raalte!

Onze arrangementen

Bij Catering Olst kunt u terecht voor zeer diverse menu’s en een ruim assortiment dranken. U kunt geheel zelf een menu samenstellen en kiezen voor:

Wij hebben een aantal standaard arrangementen zoals de barbecue-vleespakketten en het stamppotbuffet, maar u kunt bij ons altijd uw persoonlijke wensen aangeven en zo samen met ons een persoonlijk arrangement samenstellen. Wij zijn een flexibele cateraar die openstaat voor afwijkende wensen van onze standaard samenstellingen. Denk aan de mogelijkheid om alles zoutloos te bestellen, menu’s geheel vegetarisch te krijgen of alleen maar hallal gerechten te ontvangen. U noemt het en wij doen ons best om alles helemaal goed en naar wens voor u voor elkaar te krijgen.

Wat heeft Catering Olst mij te bieden?

Sinds 2014 maken wij vol overgave en met passie de heerlijkste gerechten en schotels voor onze klanten. Onze prijs-kwaliteitsverhouding is zeker goed en we zijn erg flexibel. Aanpassingen in schotels zijn mogelijk en alles wordt altijd vers door onze koks klaargemaakt. Catering Olst is één van de betere cateraars in de omgeving, wij regelen alles voor u van A tot Z indien gewenst. Bezorgen, op locatie het hele buffet verzorgen en klaarzetten, u voorzien van partyverhuur, de lege schalen e.d. weer ophalen en meer.

Uw bestelling plaatsen

Wilt u gerechten bij ons bestellen? Ontdek ons aanbod en neem dan gerust contact met ons op. Wanneer u aan ons voorlegt wat u graag wilt, kunnen wij altijd met u meedenken en suggesties doen indien gewenst. Voor uw bestelling geldt altijd dat u het van tevoren mag aangeven als we rekening moeten houden met dieetwensen. We kunnen rekening houden met zoutloos eten, halal wensen en vegetarisch.

Partyverhuur

Naast onze cateringservice in Raalte kunt u ook bij ons terecht voor partyverhuur voor uw feesten en partijen. Bij Catering Olst kunt u terecht voor de verhuur van:

Voor meer informatie over onze verhuurservice neemt u gerust contact met ons op.

Catering in Raalte bestellen

Wilt u graag catering aan huis bestellen of bij een bedrijfspand door ons de catering in Raalte laten verzorgen? Catering Olst levert zowel aan huis als aan bedrijven. U kunt ons altijd even bellen en een offerte aanvragen. Wij zijn goed bereikbaar per telefoon en mail. Contact opnemen is altijd vrijblijvend. Wij leggen u graag uit wat uw opties zijn voor uw gelegenheid als u ons de catering wilt laten verzorgen. Samen zorgen we ervoor dat de catering helemaal naar wens is!

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 43 61 42 72
info@cateringolst.nl