Catering bestellen? Bel direct 06 - 43 61 42 72

Catering Epe

Catering Epe

Heeft u voor een speciale gelegenheid een cateraar nodig? Catering Olst kan u goed helpen met een breed assortiment bestaande uit hapjes, soepen, broodjes, buffetten en nog veel meer. Of u nu een cateraar zoekt voor een feestje thuis, een bruiloft, een bedrijfsfeest of een condoleance; voor elke gelegenheid hebben wij een geschikt menu of passende hapjes. Het grote voordeel van onze catering in Epe is dat u geheel naar wens een eigen menu of hapjesschaal kunt samenstellen indien gewenst. U vindt bij ons ook vooraf door ons samengestelde pakketten, want dat kiest makkelijk, maar alles zelf samenstellen is bij ons geen enkel probleem. Bekijk ons aanbod en wie weet verzorgen wij binnenkort bij u de catering in Epe.

Onze arrangementen

Bij Catering Olst kunt u terecht voor zeer diverse menu’s en een ruim assortiment dranken. U kunt geheel zelf een menu samenstellen en kiezen voor:

Wij hebben een aantal standaard arrangementen zoals de barbecue-vleespakketten en het stamppotbuffet, maar u kunt bij ons altijd uw persoonlijke wensen aangeven en zo samen met ons een persoonlijk arrangement samenstellen. Wij zijn een flexibele cateraar die openstaat voor afwijkende wensen van onze standaard samenstellingen. Denk aan de mogelijkheid om alles zoutloos te bestellen, menu’s geheel vegetarisch te krijgen of alleen maar hallal gerechten te ontvangen. U noemt het en wij doen ons best om alles helemaal goed en naar wens voor u voor elkaar te krijgen.

Voordelen van Catering Olst

Catering Olst in één van de betere cateraars in de omgeving. Sinds 2014 maken wij vol overgave en met passie de heerlijkste gerechten en schotels voor onze klanten. Onze prijs-kwaliteitsverhouding is zeker goed en we zijn erg flexibel. Aanpassingen in schotels zijn mogelijk en alles wordt altijd vers door onze koks klaargemaakt. Catering Olst is één van de betere cateraars in de omgeving, wij regelen alles voor u van A tot Z indien gewenst. We kunnen bezorgen, op locatie het hele buffet verzorgen en klaarzetten, u voorzien van partyverhuur, de lege schalen e.d. weer ophalen en we doen nog meer. Hieronder vindt u al onze voordelen nog eens op een rij:

  • Niets is kant-en-klaar, alles wordt vers bereid
  • De catering kan van A tot Z geregeld worden
  • Dieetwensen zijn geen enkel probleem
  • Catering mogelijk voor elke soort gelegenheid
  • Wij zijn erg flexibel. Bestellingen kunnen geheel op maat en volgens persoonlijke wensen
  • Wij bezorgen uw bestelling (ook bij korte termijn bestellingen)
  • Prijs en kwaliteit zijn heel goed in verhouding

Contact opnemen voor catering in Epe

Wilt u graag contact met ons opnemen om te informeren naar onze cateringservice in Epe en omstreken? Wij zijn te bereiken op 06 43 61 42 72 en u kunt mailen naar info@cateringolst.nl. U kunt direct telefonisch uw bestelling doorgeven of bij ons langskomen om samen een arrangement samen te stellen. Contact met ons opnemen voor catering in Epe of elders is altijd vrijblijvend en u mag ons altijd benaderen als u vragen heeft over ons aanbod en de mogelijkheden. Wij helpen u graag aan passende catering bij uw gelegenheid!

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 43 61 42 72
info@cateringolst.nl