Catering bestellen? Bel direct 06 - 29 86 07 74

BBQ Epe

BBQ Epe

Catering Olst kan uw BBQ in Epe volledig cateren. Ons totale BBQ pakket laat u de keuze uit 3 rijke vleesmenu’s of een royaal vismenu. Bovendien wordt het vrijgevig aangevuld met een saladebuffet naar keuze. Onze prijzen zijn daarbij voorzien op groepen vanaf 12 personen, maar kleinere groepen bedienen we met evenveel plezier. Neem in dat geval gerust even contact op voor wat meer informatie. Samen brengen we de echte barbecuesfeer naar uw BBQ in Epe.

Aangepaste menu’s voor uw BBQ in Epe

Catering Olst biedt u 4 unieke en aangepaste BBQ menu’s aan. Het kleinste vleesmenu is al te verkrijgen vanaf €9,95 per persoon. Het bestaat uit 2 kipsatés, een braadworst, een hamburger en een lap spek. Het middenmenu vult de satés aan met spareribs, karbonade en een shashlick. De grootste vleeseters kunnen daar nog een filet lapje bij krijgen.

Voor de visliefhebbers hebben we ondertussen een weelderig vismenu op de kaart staan. Voor amper €16 per persoon kunt u hier al genieten van gamba’s, garnalen en 3 filets: van zalm, kabeljauw en pangasius.

De complete BBQ in Epe

Een barbecue is geen barbecue zonder het feestelijke saladebuffet. Wij laten u hier kiezen tussen een salade met zalm, rundvlees of aardappelen. Het buffet wordt afgewerkt met stokbrood, kruidenboter en een volledige reeks aangepaste sauzen. Voor één en dezelfde prijs krijgt u zo de volledige BBQ ervaring.

Uw BBQ in Epe laten verzorgen?

Is uw barbecue geholpen met onze BBQ catering? Vul dan hier al snel ons online bestelformulier in. Het kost amper tijd en zo geeft u ons meteen al de nodige informatie voor onze offerte. Hebt u nog wat vragen vooraf? Bel dan gerust naar 06 29860774. Wij staan u graag te woord en werken met plezier aan uw BBQ in Epe.

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 29 86 07 74
0570 - 54 71 89
cateringolst@outlook.com