Catering bestellen? Bel direct 06 - 43 61 42 72

BBQ Heerde

BBQ Heerde

Het organiseren van een feest brengt altijd veel werk met zich mee. BBQ in Heerde bij Catering Olst zorgt er alvast voor dat u zich over het eten geen zorgen dient te maken. Voor een op en top verzorgde en lekkere BBQ zijn u en uw gasten bij ons aan het juiste adres.

BBQ in Heerde laten verzorgen door Catering Olst?

U heeft bij ons de keuze uit verschillende BBQ-formules waardoor u er zeker van bent dat uw gasten enkel het beste krijgen. BBQ in Heerde bij Catering Olst biedt u zowel vlees- als vismenu’s aan waaruit u vrij kan kiezen. Elke formule heeft een vaste hoeveelheid en een vaste prijs per persoon, geen verrassingen dus nadien. U en uw gasten kunnen ontspannen genieten van een uiterst verzorgde maaltijd met enkel verse en kwaliteitsvolle producten.

Hebt u speciale verzoeken, wilt u een andere samenstelling of hebt u gasten die bepaalde voedingsmiddelen niet mogen eten? U geeft ons dit door en wij kijken samen met u voor een gepast alternatief.

BBQ in Heerde met verhuurservice nodig?

Wenst u naast het BBQ-pakket ook nog materiaal te bestellen om u feest de juiste aankleding te geven? Vraag dan ook naar onze verhuurservice waarbij wij u kunnen voorzien van tafels, stoelen, partytenten en dergelijke meer. U leest het, aan elke afwerking werd gedacht.

Contact met Catering Olst

Voor meer informatie of voor een offerte op maat van uw feest, kan u ons contacteren op het nummer 06 43614272. Heeft u uw keuze al gemaakt en wilt u een bestelling plaatsen, dan kunt u er ook voor kiezen het bestelformulier op de site in te vullen en door te sturen. Catering Olst kijkt ernaar uit u en uw gasten culinair te verwennen tijdens uw barbecue in Heerde.

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 43 61 42 72
info@cateringolst.nl