Catering bestellen? Bel direct 06 - 29 86 07 74

BBQ Heino

Bbq in Heino regelen doet u samen met Catering Olst!

Een bbq in Heino regelen, het is toch elke keer weer even net iets meer werk dan u dacht. Zeker wanneer er veel gasten komen en u dit nog niet eerder gehad heeft. Hoeveel hapjes zijn er nodig voor uw bbq in Heino en hoe zorgt u ervoor dat er een gevarieerd aanbod ontstaat zodat iedereen gezellig mee kan eten, ongeacht voedingswensen of allergieën? Precies, een bbq in Heino regelen is niet zo makkelijk als het lijkt. Tenzij u kiest voor Catering Olst natuurlijk. Wij hebben de ervaring en de kennis in huis om u direct te ontzorgen op het gebied van eten en drinken. En dat maakt een aanzienlijk verschil!

Bekijk hier onze barbecue buffetten 

De volgende bbq in Heino wordt een groot succes!

Bent u de bbq in Heino aan het plannen voor de familie, vrienden of misschien zelfs de hele buurt? Maak het dan wat makkelijker door eerst te kijken naar onze barbecuepakketten. Uiteraard kunt u ook zelf uw pakketten samenstellen, we begrijpen als geen ander dat iedereen een voorkeur heeft wanneer het gaat om de bbq in Heino. Misschien wilt u vooral steaks en karbonade, of toch liever kip en veel salade om de bbq in Heino ook een beetje gezond te houden? Wij denken graag met u mee en bieden u graag een pakket op maat aan. Omdat u hier het beste mee geholpen bent en dat is onze doelstelling.

Kies voor kwaliteit op de barbecue!

Bent u een van de Nederlanders die kritisch geworden is wanneer het gaat om de barbecue en wilt u de fijnproevers kunnen verrassen met uw kunsten? Dan kiest u voor Catering Olst. Wij zorgen ervoor dat u de beste ingrediënten en hapjes heeft, zodat u de best mogelijke start heeft. Bel direct naar 06 29 86 07 74 of mail naar info@cateringolst.nl voor meer informatie of voor het samenstellen van een uniek pakket dat helemaal aan uw eisen voldoet!

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 29 86 07 74
0570 - 54 71 89
cateringolst@outlook.com