Catering bestellen? Bel direct 06 - 29 86 07 74

BBQ Olst

BBQ Olst

Organiseert u een BBQ in Olst? Dan is Catering Olst uiteraard de uitgelezen partner voor de catering van uw evenement. Onze prijzen zijn daarbij voorzien op groepen vanaf 12 personen, maar ook kleinere partijen voelen zich bij ons meer dan welkom. Contacteer ons dus gerust om hierover meer informatie te bekomen. Hieronder kunt u ondertussen alvast ontdekken wat wij allemaal kunnen betekenen voor uw BBQ in Olst.

Onze BBQ menu’s

Voor uw BBQ in Olst biedt Catering Olst 4 handige en complete barbecue menu’s aan: 3 vleesmenu’s (klein, midden en groot) en een royaal vismenu. Het kleinste vleesmenu bevat een braadworst, een speklap, een hamburger en 2 kipsatés. Het middenmenu omvat naast de satés een shashlick, spareribs en karbonade. In het grote menu komt daar nog een filet lapje bij.

Ondertussen kunnen de viseters zich spijzen aan maar liefst 3 filets: een van kabeljauw, een van zalm en een van pangagius. Het menu wordt afgewerkt met een mooie selectie verse gamba’s en garnalen. De vleesmenu’s zijn al beschikbaar vanaf €9,95 per persoon. Aan de vis kunt u al vanaf €16 per persoon.

Ons BBQ saladebuffet

Uw BBQ in Olst is natuurlijk niet compleet zonder het saladebuffet. Daarom worden al onze menu’s altijd aangevuld met 1 van 3 prachtige salades. We laten u daarbij de keuze uit een salade met aardappelen, zalm of rundvlees. Het buffet wordt aangevuld met stokbrood, kruidenboter en een groot assortiment sauzen.

Uw BBQ in Olst door ons laten verzorgen?

Doet u een BBQ in Olst en kunnen wij u helpen met onze BBQ catering op maat? Aarzel dan niet langer en bestel onze diensten. U kunt meteen terecht bij ons online bestelformulier of u kunt ons bellen op het nummer 06 29860774. Wij helpen u graag verder met al uw vragen.

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 29 86 07 74
0570 - 54 71 89
cateringolst@outlook.com