Catering bestellen? Bel direct 06 - 29 86 07 74

BBQ Raalte

De lekkerste BBQ in Raalte!

Gaat u binnenkort de BBQ aansteken in Raalte maar bent u nog op zoek naar de lekkerste stukken vlees? Dan bent u bij Catering Olst aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk uw BBQ in Raalte van top tot teen. U kunt bij ons de keuze maken uit vier verschillende BBQ menu’s. Ook als u natuurlijk andere wensen heeft kunt u contact met ons opnemen en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij willen namelijk wel dat uw BBQ in Raalte naar uw wens is verzorgd! Op onze website kunt u onze menu’s bekijken en eventueel direct bestellen.

Bekijk hier alle mogelijkheden voor een goedverzorgde barbecue

Diverse BBQ menu’s voor goede prijzen

U kunt bij Catering Olst een keuze maken uit vier verschillende BBQ menu’s. De eerste drie menu’s zijn vleesmenu’s en het vierde menu bestaat volledig uit vis. De prijzen variëren en kunt u hier vinden. Elk menu bestaat uit vier of vijf verschillende soorten vlees of vis en daarnaast heeft u ook nog de keuze uit een rundvleessalade, zalmsalade of kartoffelsalade. Ook wordt er stokbrood met diverse sauzen geleverd en wanneer u niet beschikt over een eigen BBQ in Raalte kunt u deze er ook nog bij krijgen. Wij beschikken over een gas BBQ en een houtskool BBQ.

Direct een BBQ in Raalte bestellen

Organiseert u binnenkort een lekkere BBQ in Raalte maar wilt u zelf niet teveel eraan doen? Neem dan contact met ons op en wij verzorgen uw BBQ in Raalte van top tot teen. Zoals u hierboven al kon lezen leveren wij zelfs een gas BBQ of houtskool BBQ erbij mocht dit nodig zijn! U kunt ons bereiken op 06 29 86 07 74 of op 0570 54 71 89 of u vult onderstaand bestelformulier in en wij gaan direct aan de slag met uw BBQ in Raalte! Mocht u nog vragen hebben over ons BBQ in Raalte assortiment, neem dan gerust contact met ons op.  Wij beantwoorden uw vragen graag!

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 29 86 07 74
0570 - 54 71 89
cateringolst@outlook.com