Catering bestellen? Bel direct 06 - 29 86 07 74

BBQ Twello

De bbq in Twello een echt succes maken

Wilt u een bbq in Twello regelen en wilt u zeker weten dat u alleen de beste kwaliteit van de barbecue kunt serveren aan uw gasten? Dan kiest u voor Catering Olst. Wij helpen u namelijk graag bij het regelen van uw bbq in Twello. Wij weten net als u dat de kwaliteit van het vlees en de salades afhankelijk is van twee factoren: de kwaliteit van de ingrediënten en de kunsten van de kok. Die kunsten heeft u, wij hebben de ingrediënten van de beste kwaliteit voor uw bbq in Twello. Zo vormen we samen de perfecte combinatie.

Bekijk hier onze bbq buffetten

De bbq in Twello een stuk leuker maken

Vindt u het lastig om de bbq in Twello te organiseren omdat er elke keer te veel werk gaat zitten in het regelen van het vlees, de groenten en drankjes? Dan biedt Catering Olst de perfecte oplossing voor u. Wij weten namelijk waar we de beste ingrediënten vandaan moeten halen om goede producten aan te kunnen bieden tegen goede prijzen. Handig, want op die manier kunnen we u ontzorgen. Zo heeft u de tijd om te bepalen wie u uit wilt nodigen, welk gereedschap u wilt gebruiken bij de barbecue en op welke dag u er een feest van wilt maken. Weet u al hoeveel mensen u uitnodigt? Dan kunt u nu al contact met ons opnemen. We denken graag met u mee – daag ons vooral uit!

Regel vandaag het grootste gedeelte van de voorbereidingen al!

Bent u bezig met de voorbereidingen voor de volgende bbq in Twello, maar wilt u er nu echt een happening van maken voor uw gasten? Kijk dan eens naar onze barbecuepakketten. Wilt u de bbq in Twello helemaal naar uw wens inrichten? Neem dan vooral contact op via 06 29 86 07 74 of info@cateringolst.nl zodat u uw persoonlijke wensen door kunt geven – dan maken wij een geweldig pakket dat helemaal bij u past!

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 29 86 07 74
0570 - 54 71 89
cateringolst@outlook.com