Catering bestellen? Bel direct 06 - 29 86 07 74

BBQ Wezep

Bbq in Wezep een groot succes maken

Wilt u een echt succes maken van de volgende bbq in Wezep, ongeacht hoeveel mensen er komen? Had u grote ideeën, maar is het plannen er een beetje bij ingeschoten en kost het allemaal iets meer tijd dan u van tevoren verwacht had? Geen zorgen. Met Catering Olst kunt u alsnog een enorm feest maken van de bbq in Wezep. Wij regelen namelijk graag de ingrediënten, dranken en eventueel zelfs wat extra hapjes. Zo kunt u zich richten op wat u graag doet: aan de slag met de barbecue om écht lekkere maaltijden op tafel te zetten.

Bekijk hier onze barbecue mogelijkheden

Bbq in Wezep zonder standaardpakketten?

U kent ongetwijfeld de standaardpakketten voor de bbq in Wezep. Deze zijn een prima start voor elke barbecue. We kunnen ons echter goed voorstellen dat een spectaculaire bbq in Wezep beter lukt zonder standaardelementen. Daarom kunt u bij Catering Olst helemaal zelf uw pakketten samenstellen. U neemt contact met ons op, vertelt ons de wensen die u heeft en het aantal mensen dat komt en wij gaan samen met u aan de slag. Dat is praktisch, want zo weet u zeker dat u de gerechten kunt maken die u neer wilt zetten voor uw gasten. Op die manier is het ook bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld bruiloften of personeelsfeesten, waar vaak meer mensen zijn die speciale dieetwensen hebben.

Laten we aan de slag gaan!

Heeft u nu meer dan genoeg plannen om die bbq in Wezep een succes te maken? Bekijk dan onze standaardpakketten eens zodat u een leuke basis heeft. U kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen met vragen, speciale verzoekjes of aanvragen voor een feest met bijzonder veel mensen. U kunt ons telefonisch bereiken op 06 29 86 07 74. U kunt ook mailen wanneer u dit makkelijker vindt. Ons mailadres is info@cateringolst.nl.

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 29 86 07 74
0570 - 54 71 89
cateringolst@outlook.com