Catering bestellen? Bel direct 06 - 43 61 42 72

Belegde broodjes Deventer

Belegde broodjes Deventer

Een lekker vers belegd broodje smaakt altijd, of het nu is om thuis op te eten, op het werk of onderweg. Belegde broodjes in Deventer bij Catering Olst maakt van elk broodje een ware lekkernij. Makkelijk voor onderweg, ideaal voor op het werk en handig voor onderweg. Wij stellen onszelf graag even aan u voor.

Welke broodjes kan je bij ons in Deventer bestellen?

Standaard hebben wij verschillende broodjes voor u in het assortiment. Zo kan u onder andere kiezen voor witte of bruine broodjes en voor warme of koude broodjes. Belegde broodjes in Deventer bij Catering Olst heeft bovendien een uitgebreid assortiment aan beleg voor u klaar.

Heeft u speciale wensen of dienen wij rekening te houden met bepaalde allergieën of voedselintoleranties? Geef dit in elk geval aan ons door en dan gaan wij op zoek naar een lekker en passend alternatief. Al onze broodjes worden met de grootste zorg bereid met aandacht voor de veiligheid en hygiëne.

Ook voor grotere aantallen broodjes kan u steeds bij Belegde broodjes in Deventer bij Catering Olst. U geeft uw bestelling door en wij zorgen ervoor dat deze op de afgesproken datum en uur voor u klaar staat. Op die manier kan u ook voor uw zakenmeetings of bedrijfslunches een lekkere en voedzame maaltijd voorzien. Uiteraard kan u bij ons ook terecht voor drankjes bij uw maaltijd compleet maken.

Broodjes bestellen en in Deventer laten bezorgen? Neem contact met ons op!

Kan u niet wachten om onze heerlijke broodjes zelf te proeven? U kan ons bellen op 06 43614272 om ons uw bestelling door te geven of u kan het rechtstreeks het bestelformulier op onze site invullen. Bij Catering in Olst kunt heerlijke belegde broodjes in Deventer bestellen.

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 43 61 42 72
info@cateringolst.nl