Catering bestellen? Bel direct 06 - 29 86 07 74

Buffet Epe

Buffet Epe

Voor een buffet in Epe rekent u op Catering Olst. Wij helpen u van begin tot eind bij de organisatie van dit eetfestijn. Onze chefs verwachten zich aan groepen vanaf 10 personen voor het stampotten buffet, of aan groepen vanaf 15 personen voor de traditionele vleesbuffetten. Is uw groep groter of kleiner? Aarzel ook dan niet om ons op de hoogte te brengen van uw wensen. Ontdek hier ondertussen alvast wat Catering Olst te bieden heeft. Samen maken wij uw buffet in Epe.

Onze vleesbuffetten

Voor traditionele buffetten in Epe biedt Catering Olst een slim aanbod van 3 rijke vleestafels aan. Wij laten u daarbij de keuze uit 4 of 5 verschillende soorten vlees. De buffetten zijn ideaal voor groepen vanaf 15 personen en zo al beschikbaar vanaf €12 per persoon. Tot de vleessoorten behoren kip, kipsaté, gehaktbal, spareribs, beenham, speklapjes, varkenshaasje en biefstuk of rosbief.

Buffet van stampotten

Een origineel buffet in Epe is gebaat bij ons uniek buffet van stampotten. Dit populair buffet biedt verschillende stampotten aan (andijvie, boerenkool, zuurkool) met passende vleessoorten zoals gehaktbal, rookworst, karbonade en spareribs. Er werd ook aan hutspot gedacht en bovendien worden aangepaste garneringen zoals augurken, picalilly, spekblokjes en zilveruitjes voorzien. Een lekkere jus maakt het plaatje compleet.

Een buffet in Epe bestellen?

Vul ons online formulier in of bel 06 29860774. Al onze buffetten worden afgewerkt met passende sauzen, verse groenten en een salade naar keuze. Onze stampotten zijn best geschikt voor groepen vanaf 10 personen, onze vleesbuffetten voor groepen vanaf 15 personen. Voor kleinere groepen moet u per persoon een euro extra rekenen. Hebt u nog vragen over groepsaantallen, prijzen of iets anders? Aarzel dan niet om ons om meer informatie te vragen. Wij helpen u graag met uw buffet in Epe.

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 29 86 07 74
0570 - 54 71 89
cateringolst@outlook.com