Catering bestellen? Bel direct 06 - 29 86 07 74

Buffet Raalte

Een heerlijk buffet in Raalte

Bent u op zoek naar een heerlijk buffet in Raalte? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Catering Olst kunt namelijk er op rekenen dat wij het buffet in Raalte van top tot teen voor u organiseren. U kunt al een buffet in Raalte verzorgen wanneer u met 10 of meer personen bent. Echter, als u met minder dan 10 personen bent en toch heel erg graag een buffet in Raalte wilt hebben van Catering Olst, kunt u altijd contact met ons opnemen en kijken wij naar de mogelijkheden. De verschillende buffetten die wij aanbieden zijn stamppotbuffetten en vleesbuffetten.

Een divers aanbod van gerechten

Voor een traditioneel buffet in Raalte kunt u een keuze maken uit drie vleestafels. U kunt een keuze maken uit vier of vijf soorten vlees en deze tafel is dan geschikt voor zo’n 15 personen. De prijzen van onze buffetten kunt u hier vinden. De keuze uit de vleessoorten bestaat uit kip, kipsaté, gehaktbal, spareribs, beenham, speklapjes, varkenshaasjes, biefstuk en rosbief. Daarnaast bieden wij van Catering Olst ook nog stamppotbuffetten aan. U kunt hierbij denken aan andijvie, boerenkool, zuurkool en hutspot. Natuurlijk worden hier ook een bijpassend stukje vlees, jus en garneringen bij geserveerd.

Bestel nu je buffet in Raalte!

Heeft u binnenkort iets te vieren en heeft u daarvoor een buffet in Raalte nodig? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons op verschillende manieren bereiken, namelijk via de telefoon, via e-mail en via het contactformulier onderaan deze pagina. Als u ons wilt bellen kunt u ons bereiken op 06 – 29 86 07 74 of 0570 – 54 71 89 en via de e-mail op info@cateringolst.nl. Natuurlijk kunt u ook eventjes bij ons binnenlopen in Olst wanneer u bijvoorbeeld vragen heeft over het buffet in Raalte of speciale wensen heeft. Het adres vindt u onderaan deze pagina.

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 29 86 07 74
0570 - 54 71 89
cateringolst@outlook.com