Catering bestellen? Bel direct 06 - 29 86 07 74

Catering Bathmen

Een verzorgde catering in Bathmen

Een groot of klein feestje voor de boeg en daarbij catering in Bathmen nodig? Voor Catering Olst is niets te gek! Wij staan graag voor u klaar wanneer u catering in Bathmen nodig heeft. Een feestje organiseren kost nou eenmaal veel werk, het maakt daarbij eigenlijk niet uit hoe groot dit feestje is. Organiseert u een feestje in Bathmen en u wilt daarbij catering laten komen? Dan is het heel gemakkelijk en eenvoudig om dit door een ander te laten doen. Wij van catering Olst willen graag uw sparringpartner zijn wanneer u catering in Bathmen nodig heeft.

Catering in Bathmen zonder zorgen

Schiet u in de stress als u bedenkt wat u allemaal nog moet regelen voor uw feestje? Tafels, banken, tenten? Geen zorgen, u kunt dit gerust bij ons huren! Dit is namelijk ook een service van catering in Bathmen. Wanneer u een tent of extra statafels bij ons wilt huren kunt u het beste eventjes contact met ons opnemen en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Onder catering in Bathmen valt niet alleen een warm en/of koud buffet, bij ons bent u ook aan het juiste adres voor belegde broodjes, een BBQ en nog veel meer!

Contact opnemen met Catering Olst!

U heeft dus binnenkort catering in Bathmen nodig? Neem dan snel contact met ons op en wij nemen de diverse mogelijkheden met u door. Wilt u graag eerst weten met wie u gaat samenwerken, kom dan eventjes bij ons langs aan de Goudvink 8 in Olst. Zo kunnen we met elkaar kennis maken. Wilt u ons liever telefonisch bereiken, dan kunt u bellen naar 06 29 86 07 74 of naar 0570 54 71 89. Natuurlijk kunt u ook een bestelformulier invullen, dan gaan wij direct met uw catering in Bathmen aan de slag! Wij staan namelijk te springen om uw catering in Bathmen en omstreken te mogen verzorgen.

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 29 86 07 74
0570 - 54 71 89
cateringolst@outlook.com