Catering bestellen? Bel direct 06 - 29 86 07 74

Catering Epse

Catering in Epse, voordelig en kwalitatief uitstekend

Bent u gevraagd om de organisatie van een feest, gelegenheid of vergadering op u te nemen en heeft u (al dan niet per ongeluk) ja geantwoord? Dan staan we voor u klaar. Wij weten namelijk dat het lastig is om in te schatten hoeveel eten en drinken er moet komen, hoe dit opgezet moet worden en hoe u op voorhand rekening kunt houden met mogelijke allergieën en andere dieetwensen. Catering in Epse is waar wij goed in zijn, zodat u zich bezig kunt houden met de rest van de organisatie. Met onze catering in Epse weet u namelijk zeker dat het eten en drinken in goede handen is.

Het gemak van catering in Epse

Catering in Epse is kiezen voor kwaliteit, maar vooral ook een bepaalde mate van gemak. Wanneer u zelf niet meer aan de slag hoeft met het plannen van de ingrediënten, drankjes en de distributie van dit alles (heeft u bijvoorbeeld genoeg bakken om eten warm te houden?), dan wint u veel tijd. Tijd die u veel beter kunt besteden wanneer het gaat om een feest, een vergadering, een gelegenheid of een andere situatie waarbij veel mensen samenkomen en goed moeten kunnen eten en drinken. Catering in Epse is daarmee bijzonder geschikt voor zowel particulieren als ondernemers!

Schakel ons in – voor uw gemak

Hapjes, maaltijden, drankjes of kindermenu’s – u vindt het allemaal bij Catering Olst. Onze catering in Epse zorgt ervoor dat het een stuk makkelijker wordt voor u wanneer u een groot aantal mensen verwacht, ongeacht wat de reden ook is. U kunt bij ons zelf uw pakketten samenstellen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? U kunt ons telefonisch bereiken op 06 29 86 07 74. Uiteraard kunt u ook gewoon een mailtje sturen: info@cateringolst.nl. We helpen u graag verder met uw catering in Epse.

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 29 86 07 74
0570 - 54 71 89
cateringolst@outlook.com