Catering bestellen? Bel direct 06 - 29 86 07 74

Catering Heerde

Catering Heerde

Een familiefeest, een leuke bijeenkomst met vrienden of een bedrijfsfeest gepland? Catering in Heerde bij Catering Olst verzorgt met veel plezier de maaltijd.

Catering in Heerde bij Catering Olst

Ongeacht de gelegenheid en het aantal gasten, Catering in Heerde bij Catering Olst heeft steeds de ideale formule voor u klaar. Omdat het organiseren van een feest steeds een heleboel praktische regelingen en veel organisatie met zich meebrengt, willen wij het vele werk voor u alvast een stuk lichter maken door u onze diensten aan te bieden. Wij staan garant voor lekkere maaltijden, vers bereid en met streng gecontroleerde kwaliteitsvolle producten.

Catering in Heerde bestellen? Catering Olst biedt u verschillende formules aan waaruit u vrij kan kiezen naar eigen wens en smaak. Ook voor gasten met bepaalde allergieën of intoleranties hebben wij lekkere alternatieven voorhanden. U kan een keuze maken uit verschillende buffetformules met vlees en vis en diverse bijkomende gerechten of u kan kiezen voor onze kwaliteitsvolle BBQ-pakketten. U maakt het aanbod zo uitgebreid als u zelf wilt. Wenst u aanpassingen aan de formules? Dan bekijken wij graag de mogelijkheden voor u. Met catering in Heerde zullen u en uw gasten kunnen genieten van een fantastisch feest.

Catering in Heerde nodig met verhuurservice?

Als u niet over voldoende materiaal zoals tafels, stoelen, tenten, koelmogelijkheden en dergelijke beschikt, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Catering in Heerde bestellen? Wij staan voor u klaar!

Wenst u nog meer informatie of zit u nog met bepaalde vragen? Wilt u samen met ons de verschillende mogelijkheden persoonlijk doornemen? Bel vandaag nog naar het nummer 06 29860774 en wij helpen u graag verder. Op onze site heeft u ook de mogelijkheid per direct het bestelformulier in te vullen. Wij zullen naar aanleiding hiervan contact met u opnemen.

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 29 86 07 74
0570 - 54 71 89
cateringolst@outlook.com