Catering bestellen? Bel direct 06 - 29 86 07 74

Catering Warnsveld

Heerlijke catering bij catering Warnsveld

Voor een heerlijke catering in Warnsveld bent u bij Catering Olst aan het juiste adres. Catering Olst regelt voor u heerlijke hapjes of een buffet, het is maar net wat voor een evenement u organiseert. Bij Catering Olst kennen we een uitgebreid scala aan lekkere producten en kunnen we samen met u een menu samenstellen voor de speciale dag die u organiseert in Warnsveld. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u niet zelf in de keuken wilt staan om hapjes klaar te maken wanneer u zelf een feestje organiseert. Ook de afwas die erbij ontstaat is niet een bepaald leuk vooruitzicht. Catering Olst neemt al deze zorgen voor u uit handen. Ook als u alleen maar een hapjesschaal nodig heeft voor bijvoorbeeld een verjaardag, kunt u deze zelf samenstellen in overleg met ons. Bekijk snel ons ruime aanbod aan hapjes en andere producten die wij voor u kunnen klaarmaken. Zoekt u iets wat er niet tussen staat, neem dan snel contact met ons op en wij zoeken naar de juiste oplossing voor u!

De arrangementen van catering Warnsveld

Bij Catering Olst hebben we een ruim aanbod van diverse menu’s en een ruim assortiment aan dranken die er ook zijn voor catering in Warnsveld. Afhankelijk van het soort evenement dat u organiseert, of dit nu een kleine verjaardag is of een jubileum in uw huwelijk, kunt u een menu samenstellen. Dit menu kunt u zelf samenstellen, u kunt het door ons laten doen of we doen het samen. Samenwerken staat bij Catering Olst voorop en daarom streven we ernaar om samen met onze klanten het beste resultaat te creëren. Catering Olst heeft diverse lekkernijen waaruit uw menu kan bestaan, denk hier bijvoorbeeld aan een lekkere soep vooraf, opgemaakte salades, belegde broodjes, barbecuepakketten, stamppotmenu’s, kindermenu’s en natuurlijk de bekende partyhapjes en hapjesschalen. Zoals net al eerder genoemd, afhankelijk van het evenement kunt u hier dus uw menu uit samenstellen. Zo is een stamppotbuffet lekker in de herfst en winter en een barbecuepakket natuurlijk in de zomer.

Speciale wensen doen wij niet moeilijk over

Volgt u bijvoorbeeld een speciaal dieet waarin u geen zout mag eten of juist zo weinig mogelijk vetten of koolhydraten? Wanneer u dit op tijd aangeeft kunnen wij een heerlijk menu in elkaar zetten die aan uw speciale wensen voldoet voor de catering in Warnsveld. Ook voor vegetarische menu’s of halal gerechten bent u bij Catering Olst aan het juiste adres. Wij zien een speciale wens elke keer als een nieuwe uitdaging die wij graag voor u aangaan! Wij bij Catering Olst werken elke dag met verse producten en niets komt uit een potje. U proeft dan ook werkelijk dat de gerechten vers zijn en met liefde en passie zijn bereid, zelfs als het een vetarm, vegetarisch, zoutloos of halal menu moet zijn!

Contact opnemen met catering Warnsveld

Wilt u graag in contact komen met Catering Olst omdat u binnenkort wat te vieren heeft en daarvoor catering in Warnsveld nodig heeft? Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 06 29 86 07 74, mocht dit nummer niet bereikbaar zijn wilt u ons dan alstublieft bellen op 0570 54 71 89 of stuur een mailtje naar info@cateringolst.nl en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk antwoord heeft. Wilt u liever direct een menu samenstellen of heeft u nog vragen over onze producten dan mag u natuurlijk ook ten alle tijden even bij ons binnen komen lopen aan de Goudvink 8 in Olst. Wij staan te springen om met u te mogen samenwerken en een heerlijk menu te mogen samenstellen. Natuurlijk streven wij er naar om een passende catering in Warnsveld te regelen voor elke gelegenheid. Ook voor vragen of opmerkingen mag u gerust contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 29 86 07 74
0570 - 54 71 89
cateringolst@outlook.com