Catering bestellen? Bel direct 06 - 29 86 07 74

Catering Wezep

Uitstekende catering in Wezep

Organiseert u binnenkort een feestje of andere gelegenheid waarbij u een catering in Wezep nodig heeft? Dan bent u bij Catering Olst aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk met alle liefde uw catering in Wezep tot in de puntjes. Wij denken aan elk detail als het om de catering gaat. Catering kan uit van alles bestaan, bijvoorbeeld een heel buffet van drie of meerdere gangen of alleen een lunch. Bij Catering Olst kunt u voor allerlei soorten catering terecht. Of het nu een zakelijke lunch of voor een verjaardag is, niets is ons te gek en wij doen altijd ons best om uw catering in Wezep onvergetelijk te maken.

De mogelijkheden van catering in Wezep

Zoals we net al vertelden is catering een vrij breed begrip. Wilt u een stamppotbuffet organiseren in de winter of is het aan u de beurt om de familiedag te organiseren en zoek je een cateraar voor de BBQ? Wij van Catering Olst willen graag uw partner zijn en voor ons is niets te gek. U kunt zelf kiezen welke gerechten u samenstelt en wat voor menu dat dan is. Wij denken graag met u mee zodat het een gevarieerd menu is maar toch ook eigen en bij de gelegenheid past. Ook kunt u bij ons statafels of partytenten huren mocht dit nodig zijn.

Direct een bestelling plaatsen!

Voor uw catering in Wezep zijn wij tot bijna alles toe bereid. Samen met u verzorgen wij een heerlijke catering die van alle gemakken is voorzien. Wilt u uw catering in Wezep laten verzorgen door Catering Olst? Neem dan snel contact met ons op of plaats uw bestelling hieronder in het contactformulier. U kunt ons telefonisch bereiken op 06 29 86 07 74 of op 0570 54 71 89 of wanneer u nog vragen heeft kunt u ons een e-mail sturen via info@cateringolst.nl en u hoort zo spoedig mogelijk van ons!

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 29 86 07 74
0570 - 54 71 89
cateringolst@outlook.com