Catering bestellen? Bel direct 06 - 43 61 42 72

Hapjes bestellen Deventer

Hapjes bestellen in Deventer

Wilt u graag hapjes bestellen vanuit Deventer voor een feestje of andere gelegenheid? Dan kunt u goed bij Catering Olst terecht. Wij bieden iedereen in de wijde omgeving van Deventer heerlijke partyhappen, buffetten, salades en nog heel veel meer. Heeft u specifieke wensen voor de catering en wilt u groots uitpakken? Dan heeft u aan ons een goede partij. Wij nemen u alles omtrent catering geheel uit handen indien gewenst. In overleg is er veel mogelijk bij ons. Deel uw ideeën en wensen dus gerust met ons, dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij zijn een cateringbedrijf dat ook graag met u meedenkt wanneer u nog niet goed weet wat u precies zoekt aan catering. We kunnen samen een persoonlijk menu opstellen en altijd rekening houden met dieetwensen. Hapjes bestellen in Deventer doet u bij Catering Olst!

Catering en partyverhuur

Catering Olst is een full service cateringbedrijf. Wij zijn met catering en party verhuur actief in een grote regio. Sinds 2014 maken wij vol overgave en met passie de heerlijkste gerechten en schotels voor onze klanten. Onze prijs-kwaliteitsverhouding is zeker goed en we zijn erg flexibel. We hebben een zeer breed aanbod aan catering waar u gebruik van kunt maken. U kunt hapjesschalen en opgemaakte salades bij ons bestellen voor een feestje, maar we kunnen ook een hele barbecue of ander soort buffet voor u op tafel zetten. We zijn erg flexibel in de mogelijkheden en denken graag met u mee. Heeft u bepaalde dieetwensen of te maken met allergieën? Laat het ons weten, wij houden rekening met zoutloos, vegetarisch en halal wensen.

Hapjes assortiment

Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten hapjes. Wanneer u hapjes wilt bestellen vanuit Deventer, dan heeft u de keuze uit het volgende aanbod warme en koude hapjes en salades:

  • Warme hapjes: gehaktballetjes, kipstukjes, bitterballen en beenham;
  • Tapas: diverse soorten olijven, zongedroogde tomaatjes en peppdews;
  • Koude hapjes: snijworst met monchou, kaasblokjes, haring op roggebrood, zalmrolletjes, ham met asperge, gevulde eieren, rookvlees met ei, brie op toast, ham met kruidenkaas en serrano worst;
  • Salades: huzaren-, rundvlees-, zalm- en fruitsalade;
  • Stokbrood inclusief kruidenboter.

Partyverhuur

Naast onze cateringservice in Deventer kunt u ook bij ons terecht voor partyverhuur voor uw feesten en partijen. Bij Catering Olst kunt u terecht voor de verhuur van:

  • Partytenten 4 x 4
  • Statafels
  • Biertafels en banken
  • Buffettafels

Voor meer informatie over onze verhuurservice neemt u gerust contact met ons op.

Diverse hapjes bestellen in Deventer

Of u nu hapjes wilt bestellen in Deventer voor een bedrijfsfeestje of voor een feest op locatie of aan huis, dat is voor ons allemaal geen enkel probleem. Wij verzorgen de lekkerste en meest verse hapjes voor u en kunnen die komen bezorgen waar u maar wilt in de regio. Het is ook mogelijk om de hapjes zelf bij ons op te halen indien gewenst.

U kunt ons altijd even bellen en een offerte aanvragen. Wij zijn goed bereikbaar per telefoon en mail. Contact opnemen is altijd vrijblijvend. Wij leggen u graag uit wat uw opties zijn voor uw gelegenheid als u ons de catering wilt laten verzorgen. Samen zorgen we ervoor dat de catering helemaal naar wens is!

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 43 61 42 72
info@cateringolst.nl