Catering bestellen? Bel direct 06 - 29 86 07 74

Hapjes bestellen Raalte

Hapjes bestellen in Raalte

Staat er een mooi feestje op de planning en wilt u het groots aanpakken met heerlijk hapjes en/of gerechten? U kunt hapjes bestellen in Raalte bij Catering Olst. Voor elk feestje in Raalte verzorgen wij met plezier de catering. Wij zijn een full service cateringbedrijf dat u kan voorzien in zeer uiteenlopende buffetten, gerechten en complete menu’s. Verras uw gasten met heerlijke hapjes voor een geslaagd feest. Wanneer het eten goed is, zijn de meeste mensen al gauw tevreden over een feestje. Hoe lekkerder de hapjes en hoe meer de gasten genieten van uw lekkernijen, hoe beter de stemming op uw feest!

Onze arrangementen en hapjes

Catering Olst is al jaren het adres waar u hapjes kunt bestellen in Raalte en omgeving. Wij verzorgen met veel passie en plezier de catering in de wijde omgeving voor bruiloften, feesten, bedrijfsfeesten, tentfeesten, tuinfeesten, barbecues en meer. Dus wat voor feest u ook geeft, Catering Olst staat voor u klaar met een ruim keuzemenu!

Naast uitgebreide keuzemenu’s, belegde broodjes, soepen, en barbecuepakketten, kunt u bij ons kiezen uit diverse samenstellingen van koude en warme hapjes. Wanneer u hapjes wilt bestellen vanuit Raalte, dan heeft u de keuze uit het volgende aanbod warme en koude hapjes en salades:

  • Warme hapjes: gehaktballetjes, kipstukjes, bitterballen en beenham;
  • Tapas: diverse soorten olijven, zongedroogde tomaatjes en peppdews;
  • Koude hapjes: snijworst met monchou, kaasblokjes, haring op roggebrood, zalmrolletjes, ham met asperge, gevulde eieren, rookvlees met ei, brie op toast, ham met kruidenkaas en serrano worst;
  • Salades: huzaren-, rundvlees-, zalm- en fruitsalade;
  • Stokbrood inclusief kruidenboter.

Naast deze heerlijke losse hapjes bieden we ook al complete hapjesschalen aan met hapjes die goed bij elkaar passen. Zo kunt u snel een keuze maken en weet u dat u een complete selectie van partyhapjes heeft. Onze kant-en-klare hapjespakketten van 60 hapjes vindt u hier.

Wilt u een geheel op maat gemaakt hapjesmenu samenstellen voor uw gelegenheid? Bij Catering Olst is dat geen enkel probleem. We bieden een aantal standaardpakketten aan en kunnen u altijd adviseren wat goed bij elkaar past in een menu. U bent echter altijd vrij om hapjes bij elkaar uit te zoeken.

Partyverhuur

Naast het verzorgen van hapjes en andere catering in Raalte kunt u ook bij ons terecht voor partyverhuur voor uw feesten en partijen. Bij Catering Olst kunt u terecht voor de verhuur van:

  • Partytenten 4 x 4
  • Statafels
  • Biertafels en banken
  • Buffettafels

Voor meer informatie over onze verhuurservice neemt u gerust contact met ons op.

Direct hapjes bestellen in Raalte

Zoekt u nog een cateraar voor een aankomende gelegenheid? Voor allerlei soorten feesten en partijen kunnen wij de catering komen verzorgen. U kunt altijd contact met ons opnemen en uw wensen aan ons voorleggen, dan laten wij weten wat uw mogelijkheden bij Catering Olst zijn. Wilt u direct hapjes bestellen vanuit Raalte bij Catering Olst? Dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. Indien er sprake is van een korte termijn bestelling verzoeken we u dit tijdig te laten weten. Ook eventuele dieetwensen zijn altijd goed om direct te vernoemen, want dan weten wij direct wat uw opties zijn bij ons.

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 29 86 07 74
0570 - 54 71 89
cateringolst@outlook.com