Catering bestellen? Bel direct 06 - 29 86 07 74

Hapjes bestellen Twello

Hapjes bestellen in Twello, snel en gemakkelijk!

Bent u een feest of een speciale gelegenheid aan het organiseren, maar is het niet zo makkelijk om de hapjes en dranken te regelen voor zoveel mensen? Kies dan eens voor hapjes bestellen in Twello bij een cateraar. Catering Olst maakt hapjes bestellen in Twello namelijk bijzonder gemakkelijk. We hebben een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden, maar daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om uw eigen wensen aan te geven. Zo kunt u helemaal zelf bepalen welke hapjes op tafel komen te staan en welke dranken aangeboden worden. Maximale flexibiliteit en vooral veel gemak voor u – dat is wat wij belangrijk vinden.

  • Warme hapjes: gehaktballetjes, kipstukjes, bitterballen en beenham;
  • Tapas: diverse soorten olijven, zongedroogde tomaatjes en peppdews;
  • Koude hapjes: snijworst met monchou, kaasblokjes, haring op roggebrood, zalmrolletjes, ham met asperge, gevulde eieren, rookvlees met ei, brie op toast, ham met kruidenkaas en serrano worst;
  • Salades: huzaren-, rundvlees-, zalm- en fruitsalade;
  • Stokbrood inclusief kruidenboter.

Direct hapjes bestellen in Twello?

Hoe eerder u begint met hapjes bestellen in Twello, hoe makkelijker het wordt. Ook voor u, want u kunt nog eerder een streepje op de lijst zetten met de dingen die geregeld moeten worden voor het volgende feest. En hoe eerder wij weten wat u precies wilt, hoe meer mogelijkheden er zijn. We kunnen letterlijk alles regelen op het gebied van eten en drinken. Barbecuepakketten, kindermenu’s of kleine hapjes voor bij een teaparty, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Zo kunt u met Catering Olst letterlijk alle kanten op!

Zorg ervoor dat het mag smaken!

Bent u benieuwd naar wat Catering Olst precies voor u kan doen, of wilt u direct hapjes bestellen in Twello maar heeft u de juiste optie nog niet op de website gevonden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, want we helpen u uiteraard graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken op 06 29 86 07 74. U kunt ons ook een mailtje sturen met uw specifieke wensen of eisen naar info@cateringolst.nl. Wilt u dat wij u bellen met meer informatie, vergeet dan niet uw telefoonnummer even te vermelden in de mail en de tijd waarop wij u het beste kunnen bereiken.

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 29 86 07 74
0570 - 54 71 89
cateringolst@outlook.com