Catering bestellen? Bel direct 06 - 43 61 42 72

Hapjes Heerde

Hapjes Heerde

Geeft u binnenkort een feest bij u thuis of op locatie en bent u op zoek naar een professionele cateraar? Dan staat Catering Olst met hapjes in Heerde tot uw beschikking. Wij ontzorgen u totaal zodat u alleen nog maar van uw avond hoeft te genieten en u alle tijd heeft om aandacht aan uw gasten te besteden. Wij hebben alle voorbereidingen voor u gedaan waardoor u alleen nog de hapjes hoeft rond te delen. Klinkt dat niet als een luxe?

De keuze van hapjes in Heerde is zeer ruim en erg veelzijdig. Zo kunt u kiezen voor warme hapjes, zoals gehaktballetjes en beenham. Er zijn tapas, bestaande uit diverse soorten olijven, zongedroogde tomaatjes en peppadews. Dan is er nog een heel assortiment aan koude hapjes te verkrijgen, waaronder bijvoorbeeld haring op roggebrood, ham met asperge en rookvlees met ei. Ook vallen onder de categorie hapjes de salades, waarbij u kunt denken aan rundvleessalade en fruitsalade, inclusief stokbrood en kruidenboter.

Hapjes in Heerde in gesorteerde schalen

Hapjes in Heerde heeft naast de zelf te kiezen hapjes ook kant-en-klaar hapjesschalen welke bestaan uit 60 hapjes per schaal. Hierbij kunt u kiezen uit een Vleesschotel koud, een Partyschaal 1 en een Partyschaal 2 de luxe. Vervolgens zijn er twee verschillende schalen bestaande uit tapas te verkrijgen: de Tapas Mediterrane en de Tapas Traditioneel. Voor de visliefhebber is er de Visschotel, met onder andere makreel op toast, haring op roggebrood en rivierkreeftjes met whiskysaus.

Hapjes in Heerde bestellen bij Catering Olst?

Wilt u hapjes in Heerde bestellen bij Catering Olst of wilt u graag meer informatie? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via 06 43614272. Ook kunt u het formulier op de website invullen waarna wij contact met u opnemen om de details van de bestelling door te nemen.

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 43 61 42 72
info@cateringolst.nl