Catering bestellen? Bel direct 06 - 29 86 07 74

Hapjes Warnsveld

Lekkere hapjes in Warnsveld

Bent u op zoek naar een hapjesschaal of partyhapjes in de buurt van Warnsveld? Catering Olst is dan de juiste cateraar voor u! Catering Olst verzorgt namelijk al sinds 2014 de lekkerste hapjes in de omgeving van Olst en dus ook bij u in Warnsveld. Welke gelegenheid u ook heeft er is altijd wel een passende hapjesschaal voor te bestellen. Wanneer u een verjaardag of een ander feestje geeft kunnen daar best wel veel mensen op afkomen, denk aan familie, vrienden maar misschien ook wel de buren. U wilt natuurlijk niet voor een onaangename verassing staan en te weinig hapjes in huis hebben. Met Catering Olst weet u zeker dat u genoeg hapjes hebt in Warnsveld.

Bekijk hier onze partyhapjes en hapjesschalen

Diverse soorten schalen met hapjes in Warnsveld

Niet iedereen heeft dezelfde smaak en dat is maar goed ook. Daardoor heeft u een lekkere schaal met hapjes in Warnsveld dankzij de veelzijdigheid van Catering Olst. Catering Olst biedt u namelijk verschillende soorten hapjes aan. U kunt kiezen voor warme en koude hapjes. Daarnaast kunt u ook nog een keuze maken uit vlees of vis en zelfs vegetarische hapjes in Warnsveld. Het is maar net wat u zelf lekker vindt of wat de voorkeur is van uw gasten. Natuurlijk kunt u ook meerdere schalen bestellen of schalen zelf samenstellen.

Hapjes in Warnsveld bestellen in Olst!

Heeft u binnenkort een feestje of een ander evenement en wilt u liever zelf niet de hele dag in de keuken staan om hapjes te maken? Geen probleem! Uw hapjes in Warnsveld worden heerlijk bereid door de chefs van Catering Olst. Het enige wat u hoeft te doen is eventjes contact met ons opnemen en wij regelen de rest. U geeft uw wensen door, vlees, vis of vegetarisch of juist een gemengde schaal en natuurlijk heel belangrijk, het aantal hapjes in Wansveld wat u wilt hebben. U kunt ons bereiken op 06 29 86 07 74 of u kunt even een mailtje sturen naar info@cateringolst.nl en daar uw bestelling achterlaten. U kunt uw hapjes in Warnsveld ook bestellen via onderstaand formulier!

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 29 86 07 74
0570 - 54 71 89
cateringolst@outlook.com