Catering bestellen? Bel direct 06 - 29 86 07 74

Party verhuur Deventer

Party verhuur Deventer

Bent u op zoek naar party verhuur in Deventer? U bent bij Catering Olst aan het juiste adres. Als u binnenkort een gelegenheid heeft waarvoor u party verhuur overweegt, kunt u gerust gebruikmaken van onze partyverhuurdienst. Ons aanbod in party verhuur is voldoende uitgebreid om u van alle standaard-benodigdheden voor de aankleding van uw gelegenheid te voorzien. Wilt u ook nog catering laten verzorgen door een externe partij, dan kunt u ons daar ook voor benaderen. Catering Olst verhuurt partymaterialen en heeft een uitgebreide cateringservice voor allerlei soorten feesten en bijeenkomsten. Neem gerust contact met ons op voor onze party verhuur
in Deventer!

Ons party verhuur assortiment

Wat is een feest of evenement zonder gepaste aankleding? Niet wat het had kunnen zijn in ieder geval! Een mooie, grote partytent met nette statafels met rok zetten gelijk de toon en zorgen er direct voor dat de omgeving al op een eventlocatie begint te lijken. Catering Olst helpt u daar graag bij door mooie, kwalitatieve materialen te verhuren ter aankleding van uw feestlocatie.

Dus bent u nog op zoek naar aankleding voor uw feest, evenement of beurs? Bij Catering Olst kunt u terecht voor de volgende party verhuur:

  • Partytenten 4 x 4
  • Statafels
  • Biertafels en banken
  • Buffettafels

Wat betreft de aantallen kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij zijn een flexibele organisatie en kunnen altijd kijken wat we verder nog voor u kunnen betekenen rondom uw evenement indien gewenst.

Catering

Van oorsprong verzorgt Catering Olst zoals de naam al doet vermoeden natuurlijk catering. Van Zwolle, Salland en Olst tot Deventer, Eerbeek en Apeldoorn; wij zijn met catering en party verhuur actief in een grote regio. We hebben een zeer breed aanbod aan catering waar u gebruik van kunt maken. U kunt hapjesschalen en opgemaakte salades bij ons bestellen voor een feestje, maar we kunnen ook een hele barbecue of ander soort buffet voor u op tafel zetten. We zijn erg flexibel in de mogelijkheden en denken graag met u mee. Heeft u bepaalde dieetwensen of te maken met allergieën? Laat het ons weten, wij houden rekening met zoutloos, vegetarisch en halal wensen.

Voor iedere gelegenheid party verhuur

Wilt u uw huis of locatie omtoveren tot een echte eventlocatie en een compleet andere sfeer creëren of slecht met een paar tafels en banken een feestelijk gebeuren neerzetten? Een witte partytent of strakke zwarte statafels kunt u inzetten voor vele diverse evenementen of bijeenkomsten. Van een bruiloft tot verjaardag en van een bedrijfsfeest tot een uitvaart. Of u nu een jubileum of receptie heeft, onze party verhuur in Deventer is geschikt voor al uw feesten en andere bijeenkomsten. Met gepaste aankleding zet u direct de toon voor uw evenement en wij helpen u daar graag bij.

Direct huren

Wanneer u graag direct gebruikmaakt van onze party verhuur in Deventer, dan kunt u ons het beste even bellen op telefoonnummer: 06 – 29 86 07 74. Geef aan waar u naar op zoek bent en wat uw wensen zijn, wij kijken vervolgens of we u daarin kunnen voorzien. U kunt uiteraard goed de party verhuur in Deventer combineren met catering op dezelfde locatie. Vraag direct een offerte aan of neem even vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Copyright 2018 – www.cateringolst.nl – Sitemap

Wij verzorgen catering in:
Olst / Deventer / Epe / Heino / Raalte / Twello / Wijhe

Contact opnemen:
Goudvink 8, 8121 JR Olst
06 - 29 86 07 74
0570 - 54 71 89
cateringolst@outlook.com